Presentació de 26a Trobada BTT

Actualització 23/09/2016:
La data de la trobada s’ha avançat a la tarda del dissabte 8 d’octubre per motius de seguretat, ja que el diumenge 9 s’obre la veda de caça i des de l’organització hem decidit fer aquest petit canvi per tal d’evitar mals majors i conflictes que es puguin originar.
Esperem que no sigui cap gran inconvenient per als qui ja teníeu la data guardada al calendari i pugueu participar-hi igualment.
Mil disculpes, salut i pedals!

El pròxim dissabte 8 d'octubre a les 15:30h es celebrarà la 26a Trobada BTT ciutat de Roquetes. La premissa serà la mateixa de tots els anys, reunir-nos tots per a gaudir del que més ens agrada, la btt i la natura, deixant de banda la competitivitat, fent lloc al bon rotllo, les rialles i la xarreta. Així que si voleu passar-ho bé, ja podeu reservar aquesta data per a fer-nos una visita.Pel que fa als recorreguts, en tornarem a tenir 3:
  • Llarg (Orientació seguint GPS): 61km, 600m+. Per a realitzar aquest recorregut serà obligatori disposar d'un dispositiu GPS. El track serà enviat per correu electrònic a tots els inscrits a aquest recorregut el dia 6 d'octubre.
  • Mitjà: 37km, 250m+.
  • Curt: 26km, 170m+.
Podeu consultar tota la informació referent als recorreguts en el següent enllaç: Recorreguts


Enguany, com a obsequi per als participants, i sabent que us passeu massa hores pedalant baix del sol, hem fet mocadors pirates amb el logotip del nostre club.


I com la resta d'anys, en acabar la marxa, us donarem berenar, un bon beure i acabarem la nostra festa de la bici, amb un sorteig de regals entre tots els inscrits.

Lloc: Hort de Cruells

Horari:
  • 11:00 a 14:00 Recollida de dorsals.
  • 15:30 Sortida.
  • 18:00 Arribada dels primers participants.
  • 19:00 Sorteig de regals.
Nota: Com la trobada es farà per la tarda, serà obligatori portar llum o frontal.

Si us hem convençut, i no voleu que us ho contin, feu la inscripció ja!