02 de febrer 2012

CRONICA I FOTOS DE LA SORTIDA A PENAROJA DE TASTAVINS

Us adjuntem les fotos de la sortida del mes de gener del passat dissabte, sortida a les 07.30 h. amb cotxe desde Roquetes per arrivar a les 09.00 h. a Penarroja. Desde allí agafem les bicis amb el temps una mica complicat, amenaça aigua, però es va aguantar tot el matí. Despres d'un parell de senderes i alguna caiguda seguim remontan per camí amb un bon desnivell per arrivar a Coratxar sobre les 11.30 h. Aquí un esmozar per recuperar forces i agafa una mica d'escalfor ja que la temperatura aquí ha canviat de valent, ens trobem els arbres gelats i algo de neu. 
Tornem a arrancar i segueixen els problemes amb molt de fang al camí, cosa que fa carregar de fang les bicis i tenim que parar per netejar les rodes ja que és imposible seguir en aquestes condicions. Però amb paciència podem superar aquest incovenient i podem seguir pels camins i senderes de retorn al punt de sortida.
Al final arrivada a Penarroja a les 15.00 h de la tarde amb uns 30 km. de recorregut, quasi 1.000 mt. de desnivell + acumulat i més de 5 hores de bici.
Bé fins la pròxima, recordeu que aquestes sortides les farem l'últim fin de setmana de cada mes, seguieu el bloc per anar-vos informant. També recordar-vos que el sergon fin de setmana de cada mes farem una sortida d'iniciació per tothom que vulgue començar en aquest mundillo.

Roques de Masmut










                                                                   
                                                                                       
                                                                           

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada