10 de juny 2012

SORTIDA EN BTT AMB FINAL A LA PLATJA DELS EUCALIPTUS

AQUI TENIU LES FOTOS DE LA SORTIDA D'AQUEST DIUMENGE.

                                                   cliqueu damunt la imatge

Gràcies a tots per fer que aquestes sortides siguin un èxit.



Us proposem una nova sortida en Btt per al proper diumenge 10 de Juny, anirem fins a la platja dels Eucaliptus desde Amposta on passarem el dia a la mateixa platja.

Punt de trobada al Pont del Vicari per fer 2 recorreguts:

1er. Recorregut: Sortida desde Roquetes amb bici (a les 8.00 h) fins Amposta on ens reunirem amb la resta per a anar fins als Eucaliptus.
Total recorregut 60-65 km.

2on. Recorregut: Sortida desde Roquetes amb cotxe (a les 8.30 h) fins Amposta on després de reunir-nos amb la resta de companys agafarem la bici per anar fins a la platja dels Eucaliptos passant per Sant Jaume d'Enveja, on ja ens quedarem a passar el dia a la platja, amb dinar i nevera.
Total recorregut 20-25 km.

Al arrivar a la platja tots junts hi haurà una persona de cada cotxe que tornarà a Amposta a buscar-lo per poder tornar tots junts al final del dia en cotxe a Roquetes.

El nivell de dificultat és baix per a tothom que li agrade la bici. Serà una sortida familiar per a què les parelles i els nens (els que en tinguin) puguen venir directament a la platja a passar el dia. Anemeu-vos...







P.D.: Necessitem que ens aneu confirman la assistència per poder convinar el desplaçament amb els cotxes. Adreceu-vos al nostre correu (btterresebre@gmail.com) o truqueu al telèfon 636.58.79.29 (Sergi)


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada