20 de febrer 2013

COMENCEM NOVA TEMPORADA. PRIMERA SORTIDA DE L'ANY 2013

Hola a tots, btteros i btteres, els  companys del club ja tornem a funcionar i comencem a pensar en les sortides que anirem fent durant aquest any. Com no, seguirem fent sortides  per a tots els públics, sobre la primera quinzena de cada mes, i sortides més enduro, cap a finals de mes. Per tant, esperem amb la vostra assitència en alguna d'aquestes sortides.

Dir-vos també que com l'any passat participarem a les proves de la Xallenger Btt 2013, que enguany porta novetats amb canvi de proves a diferents poblacions de les Terres de l'Ebre i com a població invitada, Tortosa, però prova no puntuable. Les proves puntuables d'enguany seran: Riba Roja (novetat), La Ràpita, Xerta, Amposta, Benissanet, Mora d'Ebre i Tivissa. Proves que esperem que tinguen una forta representació per part dels membres del nostre club, de moment inscrits a tot el circuit tenim a Joan Callis, Xavi Betoret i David Gauxachs, que pensem que donaran que parlar ja que no han parat de rodar en tot l'hivern fent kilòmetres, ànims a tots.

Enllaç per a més informació de la Xallenger Btt 2013 Terres de l'Ebre:  http://www.xallengerbtt.net/

També anirem fent acte de presènsia a altres poblacions que van organitzant trobades en btt i trobades cicloturistes. Per cert, aquest any 2013 estem preparant la primera quedada cicloturista organitzada pel nostre club, us seguirem informant.

Dins d'aquestes sortides que anirem preparant aquest any, pasem a invitar-vos a la primera sortida d'iniciació d'aquest any, serà aquest diumenge 24 de febrer a les 9.00 h.

La sortida la farem, com sempre, desde el Pont del Vicari (enfront les escoles municipals de Roquetes), i com que és la primera sortida que fem per a tots els nivells farem un recorregut fàcil, tot depenent de la gent que vingui a participar, ho sigue que tranquils, que ningú deixe de venir perquè hagi rodat poc, no hi problema. Però per als que vulguen fer més kilòmetres farem una primera sortida a les 8.00 h.desde el mateix lloc per anar calentant cames per retrovar-mos a les 9.00 h. amb la resta de ciclistes.

Res més, animar-vos a practicar l'esport que ens agrada, que és el mon de la btt, i esperem contar amb la vostra assistència aquest diumenge.

Salut i pedals.
Club Btt Terres de l'Ebre

                ------------------------------------------

Aprofitem també per ficar-mos les fotos que vam fer aquest diumenge a la sortida a Valldebous i Pellerols a la població del Mas de Barberans. Bonica sortida d'enduro, però molt treballada, més de quatre hores de ruta, ja que les senderes que vam fer en la gran majoria estaven per obrir i netejar, algun rato de bici al coll i algun despiste amb la ruta penjada al Gps, però com diu Ramon: "He disfrutat com un enano", jeje.





Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada