18 de juny 2014

XALLENGER 2014 - PROVA INVITADA A BELLMUNT DEL PRIORITAT

Aquest diumenge dia 22 de Juny ens desplaçarem a la comarca del Priorat, concretament a la població de Bellmunt del Priorat, localitat en que es durà a terme enguany la prova invitada de la Xallenger BTT 2014.

Aquesta prova és el primer cop que entra a formar part del calendari de la Xallenger. No obstant. això no vol dir que els companys de Bellmunt del Priorat no tinguin experiència en organitzar esdeveniments d'aquesta classe. Per tant, estem segurs que serà una prova d'alt nivell.

Les inscripcions i els preus són els mateixos que les proves de la Xallenger, i com que és prova invitada, s'ha de fer una nova inscripció ja que no entra en l'abonament de les proves de la Xallenger.

CLIQUEU AQUI PER VEURE INFORMACIÓ DE LA PROVA

També volem informar-vos que el diumenge 29 de Juny tenim preparada la 2a. PUJADA CICLOTURISTA I SOLIDÀRIA A CARO, organitzada pel nostre club i el companys del Trail Roquetes, amb la col.laboració de l'Ajuntament de Roquetes.

Aquesta sortida no és cap prova i es pot fer amb bici BTT o CLICOTURISTA. És fa per recollir donatius per a la Fundació Mercè Pla. La sortida és farà a les 9.00h al pàrking del Cines Oscars de Roquetes. Per poder fer previsió d'inscrits trabarem l'enllaç per fer les pre-inscripcions a la part dreta del nostre blog per anar-vor apuntant per fer números de la gent que serem ja que al final hi haurà un petit refrigeri per als participants al Nou Refugi de Caro.
Us esperem!!!

Desprès d'ajudar a organitzar la prova de btt de la Cursa del Llop, que per les opinions que vam rebre, creiem que va agradar el recorregut i van poder disfrutar de la prova, volem felicitar als 2 corredors del Club Trail Roquetes, Jordi Bernat i Roberto, per haver acabat totes les proves del Llop i proclamar-se homens llop.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada