06 d’abril 2015

A PER LA CABRA TIVISSA 2015

Ja ha passat la 8ª Cursa de BTT de Tivissa i ha sigut impressionant!
Amb un dia radiant i després d'un dia de pluja, la cursa ha estat de les més complertes per als més de 240 participants de totes les edats.
Des de la sortida a l'arribada la ruta ha sigut de lo més variat, des d'asfalt a senderes per a tots els gustos de dificultat i força.

El millor de la cursa, naturalment, l'ambient i l'organització que fan especials aquestes sortides i es nota de bon tros quan passes per dins del poble i a l'arribada, tant en els ànims com en l'arribada i en el detall dels dolçainers en el camí d'asfalt de pujada a l'ermita de Sant Blai ( que es pot fer eterna... ).

En nostre club ha participat i ha quedat molt content de la sortida i es vol fer especial menció al nostre president Ximo per esperar a un company del Trail Roquetes que l'ha fet frenar però que li ha donat forces, anims i recomanacions per gaudir d'un dia tan marcat com aquest:
Ximo passant per l'ermita.

Com és normal, i després de la cursa, s'ha fet l'entrega de premis on aquesta vegada i degut a una caiguda fortuïta, Montse Lahosa no ha pogut acabar la cursa. Des d'aquí enviem els nostres ànims per que a la pròxima segur que tornarà a fer podi.

A més, des de la pàgina oficial ja es poden veure les classificacions:
http://aperlacabra.blogspot.com.es/p/classificacions.html



                                                                             
ALERTA SPOILER!!!
Ja tenim el cartell de la nostra cursa Xallenger de Roquetes Bandejats 1.5!! i ganes de que vingue molta gent a participar i xalar en dos recorreguts per tothom!!



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada