17 d’abril 2012

FOTOS SORTIDA LA POBLA DE BENIFASSÀ - DIUMENGE 22 D'ABRIL

Us proposem una nova sortida per al proper diumenge 22 d'abril per la Pobla de Benifassar. Farem 2 recorreguts amb dos nivells de dificultat:
1r. recoregut (Nivell dificultat: mitjà-alt) tindrem com a punt d'inici el Pantà de la Sènia per pujar per carretera fins al crueament entre Fredes i el Boixà, per agafar una sendera de baixada (1 km.) per arrivar a la Pobla de Benifassar on enllaçarem amb el segon recorregut.
2n. recorregut (Nivell dificultat: mitjà) la pujada serà igualment per carretera però directament a la Pobla de Benifassar, on ens desviarem per visitar un mirador, per esparar als que facin el primer recorregut. Després tots junts farem el retorn al Pantà de la Sènia per camí i senderes fins al punt de partida, on disfrutarem d'un paissatge amb un entorn amb la naturalesa.

                          Distància    Desnivell      Dificultat   Temps
1r. recorregut:   35 km.         500 mt.        mitjà-alt     3,00 hores
2n. recorregut:  25 km.         400 mt.        mitjà          2,30  hores

Necessitarem saber les persones que vulguen vindre però que no tinguen soport de bici per arrivar fins la Sènia, podeu fer-ho dirigint-vos al correu: btterresebre@gmail.com.

L'hora de sortida serà a les 8.15 h. desde el Pont del Vicari. Us esperem....

                                                   Pobla de Benifassar


                                                      Ballestar

AQUI TENIU LES FOTOS DE LA SORTIDA D'AQUEST DIUMENGE


                                                   Cliqueu damunt la imatge
 
r

Agraïm a tots els assistents a la sortida d'aquest dimenge per fer possible l'èxit d'aquestes sortides, al final vam ser quasi 20 btteros i btteres, pels comentaris que vam rebre dels participants que van venir podem dir que ens queda un bon gust de boca i ens dóna ànims per seguir fent sortides d'iniació.
Tothom ens va felicitar pel recorregut elegit i pel paissatge. Gràcies a tots i fins la pròxima, per al mes de Maig...

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada