21 de setembre 2012

ULTIMA PROVA DE LA XALLENGER 2012

Aquesta setmana és celebra a la població veïna de Tivissa l'última prova del Circuit de la Xallenger 2012, ho sigue que la representació del nostre club hi anirà este diumenge 23 de Setembre.

Des d'aquí volem donar ànims a tots els companys que vagin a fer la prova i esperem la puguen acabar, a Tivissa ens han prepara't 42 km amb 1200+Com podreu veure ja tenim preparat el nostre blog perquè us pugueu informar i inscriure per a la nostra 22a. TROBADA que realitzarem aquest 2012, el diumenge 7 d'OCTUBRE. Baix el nostre logo trobareu les solapes on hi surt tota l'informació.

La sortida serà a les 8.30h., ja que el recorregut per als terrestres (o sigue a ritme normal), pot ser una mica llarg, però que ningú s'asuste que és pot fer bé. L'entrega de dorsals per als inscrits anticipats ho farem el mateix de la trobada una hora abans, a partir de les 7.30h., també les incripcions del mateix dia.

Com a novetat veureu que a l'apartat d'inscripcions podeu fer-ho des d'aquí directament tot omplin les vostres dades després de fer la transferència al banc.

Esperem que vos animeseu a vindre per disfrutar d'un bon dia de la btt amb tots natros i tingueu un bon record d'aquest dia, ja que ho estem preparant amb moltes ganes.


Per qualsevol consulta o aclariment podeu adreçar-vos al nostre correu: btterresebre@gmail.com

Us posem un parell de fotos per si algú vol endevinar per on serà aquest any la trobada ja que el recorregut es farà per una zona nova.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada