25 d’abril 2013

FOTOS QeDaDa DE L'ALDEA I SORTIDES PER A AQUEST FIN DE SETMANA

Hola companys i companyes, per començar felicitar als companys del club btt l'Aldea per la fantàstica organització que van fer el passat fin de setmana al montar la Quedada de BTT, els comentaris dels que hi van asistir van disfrutar d'aquesta sortida d'enduro amb nivel tècnic molt elevat.

Aprofitem també per anunciar els plans que hi han per a aquest fin de setmana que ja s'aproxima, per part nostra tindrem 2 sortides per escollir. Una part anirà a fer una sortida per la Sènia i una part farà la segona sortida d'iniciació. També es disputarà la marathó dels Monegros. (www.orbea.com/ar-es/monegros2013/)

Anem per parts, la sortida per la Sènia partirà desde Roquetes des de el canal a les 8,00 del matí amb cotxes per fer una pujada per un camí prop de Rosell i acabar amb una bonica sendera asequible amb un nivell tècnic poc elevat.

L'altra sortida que organitzem serà una sortida d'iniciació, el punt de partida serà , com normalment, des de el Pont del Vicari a les 9,00h, esteu tots invitats i no patiu pel vostre nivell, en el moment de la sortida decidim el recorregut segons l'estat físic del assistents.

Per anar fent boca, per la setmana pròxima tenim la segona prova de la Xallenger Terres de l'Ebre (www.xallengerbbt.net) a la població de Sant Carles de la Ràpita el dia 05-05-13 (http://bttlarapita.blogspot.com.es/) Camí de Sirga.

web

També tindrem representació del nostre club a Mequinensa, la VIII marxa ciclista Transebre 2013, trobareu tota l'informació a http://www.transebrebtt.com/#. Doneu-li un cop d'ull ja que és una bonica marxa en btt.Res més, dir-vos que us animem a participar a les sortides que tenim proparades per aquest cap de setmana i us posem les fotos de la QDD de l'Aldea per despedir-mos.

Salud i Pedals.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada