29 de juny 2014

SORTIDA CICLOTURISTA I SOLIDÀRIA A CARO DIUMENGE 29 DE JUNY

Avui diumenge 29 de juny s'ha celebrat la 2a. Pujada Cicloturista i Solidària a Caro que hem organitzat amb l'ajuda dels companys del Traïl Roquetes.

Ha sigut una pujada més dura del normal ja que hem tingut que lluitar contra un fort vent que ha fet aquest matí, però els quasi 50 ciclistes amb força i ganes hem anat arribant fins a les antenes de Caro.

Recordem que aquesta sortida s'he fet per recaptar diners per a ajudar a la Fundació Mercè Pla que treballen amb persones discapacitades del Col.legi Verge de la Cinta de Tortosa, recaptació que ha sigut de 450€. Mil gràcies a tots els participants a aquesta pujada a Caro que han fet possible aquesta recaptació i animem a que l'any vinent siguessem més gent per fer d'aquesta sortida sigui un èxit any rera any, i així poder ajudar a associacions que treballen per fer la vida més fàcil a persones necessitades.

Per acabar la pujada els participants i persones que han ajudat a organitzar aquest acte han pogut disfrutar d’un petit refrigeri amb entrepans i beguda. Que volem aprofitar aquestes línies per agraïr a totes les botigues i empreses que han col.laborat a fer possible aquest refrigeri.

-Nou Refugi a Caro                -Forn de Pa Carlos Ripolles
-Fabregues                             -Poteta de Cabra
-Carnisseria Casa Leonila       -Bar Folk
-Carnisseria Marisa                -Bar La Pica
-Carnisseria Sílvia                   -Bar Lo Cau
-Coaliment                             -Bar La Lira
-Procober                              -Bar Lo Garrofer
-Fruiteria Lorena                    -Autoplanxa Roquetes
-Productes Puig, S.L.             -Ambulàncies Terres de l'Ebre

A TOTS, MOLTÍSSIMES GRÀCIES.


                                                        Fotos per Josep Sales
Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada