13 de setembre 2014

PREPARAMENTS PER A LA 24na. TROBADA BTT CIUTAT DE ROQUETES

Hola de nou a tots i totes, després de no haver-nos comunicat durant el mes d'agost per haver estat descansant després de les proves de la Xallenger Terres de l'Ebre, ara ja us podem començar a informar dels preparaments que estem portant a terme per a que pugueu disfrutar de l'edició 24 de la nostra trobada de Btt anual per al diumenge 5 d'octubre de 2014.

Aquest any toca la número 24, per tant, l'any vinent serà el 25è. aniversari, any en que intentarem aportar moltes sorpreses per celebrar aquest aniversari.

De moment us contarem les novetats per a aquesta edició 2014:

- Tres recorreguts. Aquest any la sortida serà desde Roquetes per desplaçar-mos a la població veïna del Mas de Barberans per fer els 3 recorreguts. Per què 3 recorreguts?
El nostre company Ramon Also, com sempre treballant per la trobada i buscant nous camins, ens va proposar dos recorreguts per arribar al Mas de Barberans, el llarg 60 km. i el curt 42 km. Com que el recorregut curt el vam trobar massa llarg, hem buscat una solució, fer tres recorreguts. El més llarg 60 km., i dos curts, l'un de 42 km. i l'altre de 33km.
Però no volem asustar a ningú, tots els recorreguts són molt rodadors, i a l'únic que trobareu alguna sendera serà al llarg. Els recorreguts curts tots van per camins de terra i algun tram amb asfalt, no hi ha cap dificultat per a qui no estigue molt entrenat.

- El regal/obsequi d'aquest any, com sempre, hem buscat alguna que fos útil per fer servir al gimnàs, a la platja o en definitiva, per a fer l'esport que ens agrade. Amb el preu de l'inscripció, anticipada 10€, us regalarem una tovallola de dutxa (70x140) en microfibra amb el logo del nostre club, però doneus pressa, l'obsequi serà per als 100 primers inscrits.

- Al acabar, servei de dutxes, dinar per als participants, sorteig de regals i premis: per al club més nombrós, per al participant més gran i al més jove.

Aquesta setmana obrirem les inscripcions pel nostre blog, que es podran fer anticipades fins al divendres 3 d'octubre.Us seguirem informant.


 Tovallola de dutxa de 70x140 cms.

Ara amb tranquil·litat, ja podem fer balanç dels resultats dels nostres companys i companya que han disputat la Xallenger Btt Terres de l'Ebre 2014.

En primer lloc felicitar per la seva primera posició en la Classificació Absoluta Femenina a Montse Lahosa, i en l'apartat masculí una de cal i una d'arena. En la posició 39 trobem a Juan Callís amb un total de 2.590 punts que va disputar totes les proves a un gran nivell, per l'any vinent esperem que la nova màquina 29" que s'ha comprat li done bons resultats. I volem aprofitar aquestes línees per donar forces al nostre company Lluís Lozano per què es va lesionar a la quarta prova i no va poder acabar la totalitat de les proves. Esperem que pronte estigue dalt de la bici. Ànims Lluís.

Pel que fa a la Classificació del nostre Club, destacar que hem quedat en la posició número 9 en la classificació de puntuació per equips, amb un total de 9.780 punts i en la classificació per número de participants per equips en la posició 5, amb una mija de 10 participants per prova.
Montse Lahosa, Juan Callís, Raul Clemente, Isaac Bertomeu, Xavier Betoret, Pep Lacueva, Doni Monfort, Lluís Lozano, Ximo Panisello i Sergi Rodríguez .

Res més esperem que en l'edició 2015 siguem més els que la disputem i agraïr als clubs que fan l'esforç cada any per que el circuit de la Xallenger sigue un èxit.

Cliqueu per veure totes les classificacions


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada