06 d’octubre 2014

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA 24a. TROBADA BTT CIUTAT DE ROQUETES

En primer lloc, voldríem agrair a tots els participants que van assistir ahir a la trobada i que van fer que el nombre de bikers arribés quasi als 150 inscrits.
En aquesta edició, des de l'organització pensem que s'ha recuperat la idea del que és una trobada, que tothom pogués gaudir d'un dia practicant l'esport que més li agrada sense que el crono sigui un obstacle a batre.
Aprofitem per demanar disculpes per si alguna cosa no és va fer correctament ja que ens vam veure desbordats pel nombre de participants inscrits a última hora.

El haver tres recorreguts va fer que l'edat del participant més jove fos de 10 anys, recompensat a 2 bikers amb un trofeu i un obsequi per encoratjar-los a seguir practicant el món de la btt. També és va premiar al participant de més edat, que als 73 anys encara gaudeix de la bici.

El premi per al club més nombrós se'l va emportar el Trail Roquetes amb 18 inscrits, seguit del club BTT La Ràpita amb 11 i del club Btt La Moleta amb 10. En aquest cas el premi va ser un pernil.

Per últim, agrair a totes les empreses que ens van donar algun obsequi per poder fer el sorteig de regals entre tots els participants i també a les empreses que van col.laborar amb menjar per a la rostida final que és va donar a tots els participants. També agrair els serveis de massatges de PH-Quirogel i la col·laboració de l'Ajuntament de Roquetes amb els servei de dutxes.
Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada