23 de maig 2015

QUEDEN 8 DIES PER LA XALLENGER BTT DE ROQUETES - BANDEJATS 1.5

Només queden 8 dies per disputar-se la prova de la Xallenger a Roquetes, i per part nostra tenim moltes ganes de que arribe el dia 31 de maig.

Sentim no poder posar els tracks dels recorreguts però teniu que entendre que el Parc Natural és qui controla part del recorregut, a més, disfrutareu més sense saber on aneu.SORPRESA

Aprofitem per recordar-vos que l'entrega de dorsals es farà de 7.30 - 8.30h, ja que volem que tothom estigue prepara't a la sortida a les 8.45h per poder escoltar el breaffing abans de donar la sortida a les 9.00h, cosa que ara us adelantem en algunes linies:

- A les 8,45h volem que tothom estigue al lloc de la sortida ja que separarem els dorsals que faran el recorregut curt del recorregut llarg per tindre una sortida controlada i sense incidents
- A les 9.00h es donarà la sortida neutralitzada per la policia local pels carrers de la població fins al començament del Camí del Terrapico, on a partir d'allí es donarà bandera verda per començar la prova.
- Volem recordar-vos que tots els camins estan totalment oberts al trànsit, per això demanem precaució i que s'han de respectar les normes de circulació.
Hi haurà algun tram que és circularà per carretera asfaltada,circuleu només per la dreta sense invair el carril contrari de la marxa.
- Tindrem voluntaris a tots el cruces amb més perill per tenir cura dels corredors de la prova i recordar que els bikers no tenim prioritat als encreuaments, feu cas al voluntaris si us diuen de parar. És per la vostra seguretat.

Esperem que disfruteu molt dels recorreguts....No es una marxa competitiva

Avui dissabte ja som 120 inscrits per a la prova, us recordem que hi ha haurà regal per als 200 primers inscrits i que tancarem inscripcions el divendres 30 a les 23.59h.En cas de no assolir aquesta xifra diumenge podreu fer la vostra inscripcio. No espereu a diumenge val mes ser previsors i no espereu a darrera hora i assegurar-vos la vostra inscripcio a BANDEJATS 1.5
 

Aquí teniu una mostra del treball fisic i ja no parlem de la burocracia administrativa moltes vegades absurda per realitzar una activitat esportiva que hi ha abans d'una prova de la Xallenger Btt de les Terres de l'Ebre. esperem que us apunteu per compartir aquest esforç entre tots.MOLTES GRACIES


Fins al diumenge 31 de maig!!!  XALLENGER BTT ROQUETES - BANDEJATS 1.5

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada