21 de setembre 2017

La 27a Trobada Btt Ciutat de Roquetes ja està aquí!

El pròxim dissabte 30 de setembre a les 15:30h es celebrarà la 27a Trobada BTT ciutat de Roquetes. La premissa serà la mateixa de tots els anys, reunir-nos tots per a gaudir del que més ens agrada, la btt i la natura, deixant de banda la competitivitat, fent lloc al bon rotllo, les rialles i la xarreta. Així que si voleu passar-ho bé, ja podeu reservar aquesta data per a fer-nos una visita.Enguany només hi haurà un recorregut, de 47km, que estarà guiat en tot moment per membres de l'organització. Serà una marxa neutralitzada durant tot el recorregut per anar el màxim agrupats possible (recordem que és una trobada, no una cursa competitiva).
A mitat de la ruta arribarem al restaurant del Toscà on berenarem i agafarem forces per a tornar a casa.
El recorregut passa per un sender de nivell mitjà-alt, però donarem la opció de esquivar-lo, mitjançant una variant de la ruta, per als que no tinguin la capacitat tècnica per fer-lo


Aquest any, com a obsequi per als primers 100 inscrits, tindrem un targeter per a guardar les coses més bàsiques quan sortim de ruta.


Finalment, en acabar la marxa, conclourem la festa al Hort de Cruells amb refrescos i sorteig de regals.

Lloc: Hort de Cruells

Horari:
 • 11:00 a 14:00 Recollida de dorsals.
 • 15:30 Sortida.
 • 19:00 Arribada dels participants
 • 19:30 Sorteig de regals.
Nota: Com la trobada es farà per la tarda, serà obligatori portar llum o frontal.

Si us hem convençut, i no voleu que us ho contin, feu la inscripció ja!1 comentari :

 1. FABRICANTES DE ARTICULOS DE REGALO PERSONALIZADOS CON TU FOTO
  Os dejo un link de productos de regalo personalizados con tu foto/logo para cualquier clase de evento como artículos de publicidad(llaveros,pins,bolis,imanes...) productos religiosos - cofrades( medallas, cordones, rosarios,...) o regalos para tus invitados (bodas, comuniones, bautizos..) Disculpe molestias.
  www.regalosconpersonalizado.blogspot.com

  ResponElimina