21 de maig 2014

CURSA DEL LLOP DE BTT DIUMENGE 1 DE JUNY 2014

Aprofitant que tenim una parada a les curses de Btt de la Xallenger estem ultimant els preparatius de la Cursa del Llop.
Com ja us varem informar a principis d'any els organitzadors de la Cursa del Llop 2014 ens van demanar d'ajudar-los a montar la prova de BTT que en principi s'havia de disputar pel paratge natural dels Ports de Caro. Però hi han hagut alguns problemes amb els permisos i s'ha tingut de canviar el recorregut que s'havia preparat inicialment.
Però ja ho tenim arreglat. És sortirà igualment des de el Restaurant de l'Esquirol direcció a Terranyes, baixant per la senda del Pimpoll i Pi Ramut (és una senda no molt llarga amb 50 mt. de zona tècnica que es pot fer perfectament a peu). Sentim fer baixar als participants per aquesta senda però és que no hi havia cap altra solució de recorregut i a més amb el problema de canviar-lo a 2 setmanes de la prova.

El final de la senda ens farà arribar al Mas de la Franqueta (Horta de Sant Joan) per seguir per pista fins Bot (Coll d'Engrà) i Prat de Compte, aquí es desviarà el recorregut llarg del curt.

El recorregut Llarg seguirà pel Monsagre per arribar a Paüls.
El recorregut Curt baixarà fins Prat de Compte per arribar a Paüls pel Camí de les Vinyes.

A Paüls els 2 recorreguts tornaran a agrupar-se per baixar per pista fins al canal Xerta-Càlig i seguir-lo fins al Camí del Terrapico (Roquetes), enllaç que servirà per arribar a Tortosa (Plaça de l'Ajuntament) on serà el final de la Prova del Llop d'aquest any 2014 i on es farà l'entrega dels premis.

Aquí trobareu les dades del recorregut Llarg (90 km. 1342+)


Aquí trobareu les dades del recorregut Curt (després del seu desviament) 79 Km. 900+

Desde el nostre Club Colla Btt Terres de l'Ebre us animem a que us apunteu a disputar aquesta prova mítica a les Terres de l'Ebre. Per a més informació visiteu la Cursa del Llop


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada