07 de maig 2014

NOU CAP DE SETMANA AMB PODIS

Aquest passat cap de setmana hem estat disputant la quarta prova de la Xallenger Btt Terres de l'Ebre a la població veïna de Masdenverge organitzada per l'Unió Ciclista de Santa Bàrbara i la nostra jove promesa Marc Giné ha començat a disputar la 1a Copa Lleida de BTT Infantil.

Però anem per parts, a la 3a. Transplanes de Masdenverge la nostra fémina que quedar en segona posició en la general de la categoria de femines amb un temps de  2:59:34. Aprofitem per felicitar-la i donar-li forces per seguir així.


Pel que fa als homes destacar les posicions de Joan Callís i Xavi Betoret, a la 69 i 70 respectivament, amb un temps 2:28:10. Cal dir que en aquesta prova no va poder disputar-la el nostre gran competidor Lluís Lozano per no trobar-se en plenes facultats, esperem que et recuperes pronte. Ànims Lluís!!!

Us passem enllaç per veure les classificacions d'aquesta 4a. prova de la Xallenger de Masdenverge.

També gràcies al nostre company Lluís que ja que no podia corre es va dedicar a ajudar als organitzadors i va aquestes fotos de la prova.


                                             
Pel que fa al nostre jove, Marc Giné, felicitar-lo per aquest bon començament a la 1º Copa Lleida de BTT Infantil que va començar a la població de Pla de la Font, primera prova d'un total 9 proves.

El dissabte 03 de Maig, Marc i la seva familia es van desplaçar a aquesta població per disputar la prova puntuable per la Copa Lleida on va quedar primer lloc en la categoria d'Aleví en un traçat amb senders i baixades tècniques en el que a Marc li anava com anell al dit.


Aquí teniu les classificacions d'aquesta prova. La pròxima serà el proper 14 de Juny a Andorra.

Calendari 1a COPA LLEIDA BTT INFANTIL:

03-05-2014 EL PLA DE LA FONT (PC El Mirador)

14-06-2014 ANDORRA (SC Andorra)

12-07-2014 LA CARDOSA (PC Cervera)

19-07-2014 SANTA MARIA DE MONTMAGASTRELL (CCB Comarques de Lleida)

06-09-2014 SOSES (CC Soses)

14-09-2014 CERVERA (PC Cervera)

20-09-2014 CERVIÀ DE LES GARRIGUES (CCB Comarques de Lleida)

04-10-2014 LLEIDA (PC Colomina)

11-10-2014 ALMACELLES (Almacelles PC)


                                                  Més fotos

Per últim dir-vos que aquest proper cap de setmana, en concret el diumenge 11 de Maig, torna ha haver una nova prova de la Xallenger a la població veïna de Xerta, organitzada pels nostres amics del Club Btt la Moleta.

Us convidem a venir en natros a disputar La Marxa del Riu de Xerta. Podreu trobar més informació i classificacions de la Xallenger aquí.

També dir-vos que estem preparant la prova de btt de la Cursa del LLop 2014 que es disputarà el diumenge 1 de juny i que ens farà falta ajuda per part dels socis i amics del club. Podeu adreçar-vos al nostre correu per oferir-vos a col.laborar. Gràcies. (btterresebre@gmail.com)


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada