14 de juny 2015

3a PUJADA CICLOTURISTA I SOLIDARIA AL CIM DE CARO (1442m)

Per tercera vegada consecutiva us presentem la nostra particular pujada cicloturista i solidaria al cim de Caro. Aquesta no pretén res més que ser una trobada d'amics solidaris i ciclistes, que el proper el proper diumenge 28 de juny pujaran des de Roquetes (Baix Ebre) fins al cim de Caro per una gran causa: la recollida de fons per la Fundació Catalana Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA) Miquel Valls.

La sortida serà a les 09:00h des del carrer Severo Ochoa (pàrquing dels OCINE)



Aquesta sortida està oberta a tot tipus de bicicletes, tant de BTT com de carretera, i també a tot tipus de participants. Sense voler espantar a ningú, avisem que la gent ha de capaç de realitzar un recorregut de 24 quilòmetres amb un desnivell positiu de més de 1400m.

Com podeu comprovar en el següent perfil altimètric, es tracta d'un port de muntanya de categoria especial:


No hi ha un preu d'inscripció establert, sols demanem una aportació voluntària per recaptar fons per a la Fundació Miquel Valls.

Tots els participants rebran un petit obsequi de la Fundació. A més a més, tant el primer participant masculí i primera participant femenina rebran l'obsequi especial d'un pernil! I a l'acabar tots ens dirigirem al Nou Refugi de Caro per compartir un esmorzar popular.

Per fer possible una millor organització, us demanem que feu efectiva la preinscripció a través del següent formulari.





Instantànies d'edicions anteriors:

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada